כיצד ליצור אתר אינטרנט לביקורות מוצרים ולהרוויח ממנו בשנת 2025

כיצד ליצור אתר אינטרנט לביקורות מוצרים ולהרוויח ממנו יצירת אתר סקירת מוצרים היא אחת הדרכים הטובות ביותר לחלוק את התשוקה והידע שלך לגבי המוצרים שבהם אתה מעוניין עם אנשים שמתעניינים גם באותם מוצרים כל אתר ביקורת (כל אתר דירוג) מספק הזדמנות מצוינת לבנות קהל גדול, וקהל גדול משמעו הזדמנויות רווח עצומות שעשויות להגיע לאלפי דולרים בחודש, בין אם באמצעות פרסום או שיווק שותפים.

במאמר זה, אנו נספק לך את כל מה שאתה צריך כדי לבנות אתר מוצלח לביקורת מוצרים, שיאפשר לך לייצר רווחים עצומים ובו זמנית לשרת את קהל היעד שלך על ידי מתן המידע הדרוש להם על המוצרים שהם מעוניינים לרכוש.

שלבים ליצירת אתר להערכת מוצר

תפקידו של אתר סקירת מוצרים הוא להתמחות בסקירת קטגוריה ספציפית של מוצרים באופן מפורט ומדויק, תוך מתן מידע למשתמשיו על איכות המוצרים הללו והתאמתם להצעה.

הרעיון באופן כללי אולי נראה גדול או קשה ליישום עבור חלקם, אבל ברגע שתחשבו עליו היטב ותפרקו אותו לשלבים, תגלו שהיישום שלו עכשיו הפך לקל ככל האפשר.

במילים פשוטות, אנו יכולים לפרק את תהליך יצירת אתר סקירת מוצר לשלבים הבאים:

  1. רכישת אחסון, שם דומיין והקמת וורדפרס.
  2. בחירת ערכת נושא וורדפרס לאתר שלך.
  3. בחירת התוספים הנכונים עבור סוג זה של אתר.
  4. פרסם ביקורות על מוצרים.
  5. הבא את העוקבים המתעניינים במוצרים שאתה מבקר לאתר שלך.
  6. בדוק את הזדמנויות הרווח הפוטנציאליות (מודעות – תוכנית שותפים).
  7. פתח את התוכן של אתר סקירת המוצרים שלך (הן מבחינת תוכן והן מבחינת מצגת).

להלן הסבר על כל אחד מהשלבים הבאים:

1. רכוש אירוח, שם דומיין והגדרת וורדפרס.

למרות  שיצירת אתר  היא משהו שניתן לעשות על ידי תכנות האתר שלך מאפס, או  שימוש בפלטפורמה כמו Blogger או WordPress,  זה לגמרי בחינם.

עם זאת, בחירת  וורדפרס  והגדרתה בתוכנית האירוח בתשלום שלך היא האפשרות הקלה, המהירה והטובה ביותר… לא רק מבחינת קלות תהליך היצירה, אלא גם בגלל המספר הרב של תוספים ותבניות שמפתחי הפלטפורמה יוצרים, שללא ספק תסתמך עליהם כדי לעצב את האתר שלך.

כדי לבנות את האתר שלך באמצעות וורדפרס כמערכת חינמית לניהול תוכן, תחילה עליך את הדברים הבאים:

א) אחסון אתרים טוב:

יש הרבה מארחים מעולים בשוק, אבל אתה צריך לבחור אחד שתומך בוורדפרס ויש לו הגדרות קבועות מראש. אל תדאג לגבי תהליך הבחירה, שכן הכנו עבורך מאמר שבאמצעותו תוכל להחליט על נקודה זו בביטחון ועל בסיס נכון. הנה הקישור למאמר:

ב) שם דומיין טוב:

שם דומיין,  בקיצור, הוא הקישור הראשי לאתר האינטרנט שלך, שהוא ייחודי ואינו משוכפל. רבות מחברות אחסון אתרים המפורטות במאמר המקושר למעלה יעניקו לך שם דומיין בחינם למשך שנה.

אם תבחר בחברת אחסון שאינה מציעה זאת, העלות הממוצעת של שם דומיין היא בסביבות $10, המשולם מדי שנה כדי לשמור את השם הזה כשם האתר הייחודי שלך.

ג) הגדר את וורדפרס באחסון:

רוב חברות האחסון המוזכרות במאמר למעלה מגיעות עם תצורת וורדפרס אוטומטית, והן אפילו מציעות חבילות מותאמות למי שרוצה להפעיל את האתרים שלהם באמצעות וורדפרס, מה שהופך את השלב הזה לקל ופשוט.

אתה יכול להשתמש בהסבר במאמר למטה כדי לעזור לך ליצור אתר וורדפרס שלם:

2. בחרו תבנית לאתר

ערכת נושא וורדפרס  היא פשוט חבילה של קבצים מוכנים למראה ולעיצוב של אתר הוורדפרס שלך. ניתן לרכוש תבנית וורדפרס או לקבל תבנית בחינם ולהעלות ולהפעיל אותה דרך לוח הבקרה.

בחירה בתבנית המיועדת במיוחד לאתרי ביקורת מוצרים עדיפה על בחירה בתבנית רגילה וניסיון לעצב אותה מחדש כך שתתאים לסגנון הביקורת שלך.

אתה יכול להשתמש בכל תבנית סקירת מוצר כמו  Gauge  בתשלום או  aReview  בחינם.

3. בחירת התוספים הנכונים לאתר שלך

לרוב תבניות סקירת המוצרים כבר יש  תוספים של וורדפרס  המותאמים לנישה הזו, אבל יש תוספים שמציעים יותר תכונות ופונקציונליות עבורך. בין אם זה כדי לעזור לך להציג טוב יותר את נתוני סקירת המוצרים שלך, או אפילו כדי לאפשר לעוקבים שלך להביע את דעתם על המוצר עצמו, כמו  ווידג’ט WP Review .

4. פרסם ביקורות על מוצרים

התוכן הוא המלך; ביטוי מאוד פופולרי בעולם התוכן הדיגיטלי, והוא בעצם ביטוי נכון ונכון. אז אתה צריך להבין שלספק לאתר סקירת המוצרים שלך תוכן טוב הוא האלמנט שאתה צריך להשקיע בו את כל המאמץ וההשקעה שלך.

בסעיף למטה לגבי טיפים להפיכת אתר סקירת המוצרים שלך למצליח ורווחי, נספק לך עצות רבות בנושא תוכן.

אבל עכשיו הנה כמה נקודות חשובות לגבי תוכן האתר שלך להערכת מוצר:

  •  זכרו תמיד שמתן תוכן טוב הוא הדרך היחידה להשיג קהל ואז להרוויח רווחים טובים.
  • למד מהמתחרים שלך ותזהה את החוזקות והחולשות שלהם, אבל אל תעתיק את התוכן שלהם.
  • נסה כמה שיותר לאסוף כמה שיותר מידע על המוצרים שאתה רוצה לסקור ואם אפשר, נסה אותם בעצמך.
  • תוכן חזותי, כמו תמונות  ואינפוגרפיקה,  חשוב מאוד לאתר מסוג זה, ולכן כדאי לתת לו מספיק תשומת לב.
  • שמור את האתר שלך מעודכן בתוכן חדש, ונסה לעדכן תוכן ישן עם עדכוני המוצר והמהדורות העדכניות ביותר.

5. הביאו עוקבים המתעניינים במוצרים שאתם סוקרים לאתר שלכם.

ניתן להשיג זאת במספר דרכים. לדוגמה, ניתן להסתמך על  שיווק ברשתות חברתיות , המקובל בתחום אתרי ביקורות מוצרים.

אתה יכול להסתמך על פלטפורמות מדיה חברתית כדי לשווק את האתר שלך בחינם; כגון פרסום התוכן שלך בקבוצות המכילות עוקבים המתעניינים במגוון המוצרים שלך, ויצירת דפים לאתר שלך ופרסום בהם כדי למשוך מבקרים ממוקדים.

כמובן, אתה יכול להסתמך על שיטות בתשלום כדי לשווק את האתר שלך במדיה החברתית. אתה יכול  להפעיל קמפיין פרסומי בפייסבוק,  למשל, כדי למשוך אנשים שמתעניינים במוצרים שאתה בודק.

תת-נקודת וצעד חשובים שעליך לנקוט לאחר הבאת מבקרים לאתר שלך היא לשמר אותם וללמוד את התנהגותם.

השתמש ב-  Google Analytics  כדי להבין את התנהגות המבקרים שלך ובאיזו תדירות הם נשארים באתר שלך, ולגלות את הסיבות לכך שהם עשויים לעזוב במהירות.

נתונים סטטיסטיים אלו חשובים גם לזיהוי הביקורות המוצלחות ביותר שלך, ולשכפול או שימוש בהן בשיווק האתר שלך, שכן מדובר בתוכן מצוין שמספר גדול מהמבקרים באתר שלך יאהבו.

6. בדקו את הזדמנויות הרווח הפוטנציאליות.

לקבל תשואה כלכלית מלעשות משהו שאתה אוהב זה מאוד מעודד. תחילה תוכל  להרוויח מ-Google AdSense  על ידי הרשמה לחברה והוספת קודי פרסום.

אתה יכול גם להשתתף בתוכניות  שיווק שותפים  עבור המוצרים שאתה סוקר. חלק מהעוקבים יסתמכו על דעתכם וירכשו מוצר שבדקתם. אם תצרפו בסוף הסקירה קישור לרכישת המוצר, תחסכו מהם את טרחת החיפוש ותרוויחו עמלה על רכישת המוצר דרככם.

7. פתח את תוכן אתר הביקורות שלך

שיפור תוכן האתר שלך או אפילו האופן שבו אתה מציג את סקירות המוצרים שלך יעזור לך לצבור עוקבים חדשים ולשמור על עוקבים קיימים, אבל זה תמיד צריך לנבוע מסיבה הגיונית ולא להיות פיתוח לשם פיתוח.

אתה יכול לגשת להצעות שיפור מתוך הדעות של העוקבים שלך ישירות דרך ערוצי התקשורת שיצרת איתם, או דרך סטטיסטיקות על הגישה והאינטראקציה שלהם עם האתר שלך.

לדוגמה, אם יש עלייה במספר העוקבים של מוצר, אז תהיה עלייה בביקורות שמתעניינות במוצר זה. כדאי גם לעקוב אחר השוק של המוצרים שאתה מעריך, כדי לנצל הזדמנויות להערכת מוצרים חדשים ברגע שהם משוחררים.

אתה גם צריך לשאול מדוע הביקורת שלך על המוצר (X) לא קיבלה את התגובה הצפויה? האם זה המוצר או קריטריוני ההערכה? וְכֵן הָלְאָה…

זה גם מועיל לעקוב אחר הפתגם:  “אם זה לא שבור, אל תתקן את זה”. כלומר, אם האתר שלך לא חווה מחסור במבקרים והוא גדל בקצב קבוע, אל תבצע מהלכים עצומים כי הם עלולים לפעמים להזיק.

כעת, בואו נלמד יחד כמה טיפים חשובים להצלחת אתר הערכת המוצר שלכם ולמקסום הרווחים שלכם ממנו:

טיפים ורעיונות חשובים להצלחת האתר שלך לגבי הערכת מוצר ומקסום רווחיו

1. בחרו נישת מוצר שאתם מכירים ואוהבים.

הפופולריות של נישה או העלייה המהירה של אתרי ביקורת מוצרים לא צריכים לדחוף אותך לסקור את אותם מוצרים, במיוחד אם אתה לא מכיר אותם היטב או לא מתלהב מהם. זה לא בגלל שלא תצליח, למשל, אבל אולי תצליח. מצוינות בתחום סקירת המוצרים נובעת ממצוינות.

כדי להתבלט, אתה חייב להיות בעל חזון משלך, וזה יהיה נוכח ביותר במוצרים שאתה מכיר ואוהב.

2. גורמי הערכה וכלים

כל תהליך הערכת מוצר חייב להתבסס על גורמי מפתח. אתה יכול לקבוע את הגורמים האלה על סמך החזון האישי שלך לגבי מה משתמש היעד שלך רוצה.

עם זאת, ישנם גורמים כלליים שיש לקחת בחשבון בעת ​​הערכת מוצר, כגון איכות ייצור, מחיר ויעילות המוצר בביצוע המשימות הנדרשות. ניתן ליישם גורמים אלו על כל מוצר, בנוסף לגורמים הקשורים לאופי תחום המוצר עצמו.

לְדוּגמָה;  אם אתה מעריך מארז מחשב, עליך להעריך את יכולתו לאוורר  את רכיבי המחשב . זהו גורם הקשור לאופי ולמטרה של התיק עצמו, וכדאי כמובן גם להעריך את איכות הבנייה שלו.

הכלים המשמשים בהערכה תלויים תמיד באופי המוצר עצמו. כל קטגוריית מוצר תדרוש כלים ספציפיים לביצוע מבחני הערכה עליה. בחר את הכלים האלה על סמך הידע שלך על תחום המוצר עצמו.

אל תתביישו לשאול את העוקבים שלכם לגבי הכלים ותנאי הבדיקה שהם רוצים שתשתמשו בהם. אולי תמצא דרך חדשה לבחון את המוצר שלך שתבדל אותך מהמתחרים שלך.

3. התחל בסקירת המוצרים הזולים והמבוקשים ביותר.

למד את השוק ושאל את עצמך אילו מהמוצרים שאתה מעריך הם הכי מחפשים על ידי העוקבים שלך? איזה מהמוצרים הללו זול או לא יהווה נטל כלכלי עבורך אם תחליט לקנות ולבדוק אותו?

שימו לב שבהתחלה תצטרכו להוסיף ביקורות רבות לאתר שלכם. המשמעות היא שתצטרכו לרכוש מוצרים רבים, מה שיכביד עליכם. יתר על כן, מוצרים יקרים או מלאים בתכונות ומפרטים עשויים לדרוש זמן רב לבדיקה.

אתה עלול בסופו של דבר לסקור רק מוצר יקר אחד במקום לקנות כמה מוצרים קטנים וזולים ולעשות מספר רב של ביקורות.

הערה:  כמובן שרכישת מוצרים להערכתם אינה חובה או בלתי נמנעת, אך היא תעניק לך כמעט כל מה שאתה צריך כדי להעריך נכון את המוצר על סמך ניסיון אישי בשימוש בו.

4. ערכו השוואות

לאחר תקופה של סקירת מוצרים, תגלו שבדקתם מספר מוצרים השייכים לאותה קטגוריה. מצב זה אידיאלי לביצוע השוואות בין מוצרים אלו מבחינת מחיר ואיכות.

השוואות מוצרים מבוקשות מאוד על ידי העוקבים שלך, והן חלק מהותי מהמסע שלהם בעת מחקר ורכישת מוצרים. לכן, הצגת ההשוואות הללו באתר שלך תועיל להם מאוד.

מצד שני, יצירת השוואות היא הדרך הקלה ביותר להוסיף תוכן חדש לאתר שלך, מכיוון שנתוני ההשוואה כבר קיימים. כל שעליכם לעשות הוא להוסיף אותו לפוסט חדש ולהציג אותו בפורמט השוואה.

5. השתמש בתמונות, סרטונים וגרפיקה.

ערוצי סקירת מוצרים ב-YouTube הם הבחירה הראשונה עבור רוב הצופים כאשר הם לומדים על מוצרים שהם מעוניינים לרכוש. הסיבה פשוטה: סרטון סקירה נותן לכם סקירה מלאה של המוצר מכל זווית. יתר על כן, צפייה בסרטון קלה הרבה יותר מקריאת סקירת מוצר שאורכה עשוי להיות עד 1,000 מילים.

זה מעמיד אותך, כבעל אתר ביקורת מוצרים, בתחרות ישירה עם הערוצים הללו. כמובן שביקורת כתובה היא לרוב מפורטת ומדויקת יותר, אבל כדי להתחרות בסרטון היא חייבת לכלול כלי הסבר כמו תמונות של המוצר, סרטון מהאתר הרשמי שלו, או אפילו סרטון קצר שיצרתם על המוצר.

זה גם שימושי לכלול גרפים שניתן להשתמש בהם כדי להמחיש כיצד המוצר הזה מקבל ציונים במבחנים בהשוואה למוצרים דומים מחברות אחרות.

6. אין למקד לקהל של מדינה אחת.

באופן טבעי, כאשר אתה יוצר אתר ביקורות, אתה תתקשר עם העוקבים שלך בשפה שלך. ללא ידיעתך, האתר שלך עשוי למקד רק לעוקבים מקומיים מכיוון שאתה כותב בשפה שלך ומפרט את מחירי המוצרים במטבע שלך. כמו כן, כאשר אתה מזכיר מקומות לקנות או מספק קישורים לחנויות מקוונות, כולם ספציפיים למדינה שלך.

זה אולי נראה כמו הדרך הקלה ביותר בהתחלה, אבל האינטרנט אינו יודע גבולות גיאוגרפיים, ומכיוון שסביר להניח שהביקורות שלך יהיו בערבית, האתר שלך ימשוך באופן טבעי עוקבים מכל המדינות דוברות ערבית.

לכן, חשוב לכתוב בערבית תקנית מודרנית ולהזכיר את מחירי המוצרים במטבע שניתן להמיר בקלות למטבע של מדינת המשתמש (רוב בעלי אתרי הביקורות מציינים את מחיר המוצר בדולרים).

ייתכן שתוכל להרחיב בעתיד ולהוסיף שפה שנייה לאתר שלך, אך בשלב ראשון, תוכל לדבוק בשפה אחת כדי למקד לקהל רחב, תוך הוספת מידע על המוצר שיקל עליהם למצוא את המוצר בחנויות המקומיות שלהם או באתרי האינטרנט של חנויות מקוונות ששולחות לארץ.

7. ניטרליות של הערכה

הטעות הגדולה ביותר שאתה יכול לעשות בתור מבקר או בעל אתר סקירות היא ההטיה כלפי חברה מסוימת או אפילו קטגוריית מוצר מסוימת. הטיה זו עשויה להיות תת מודע, לא מכוונת, או אפילו נובעת מאמון אמיתי במוצרים אלה, אבל באופן כללי, היא מזיקה למוניטין של האתר שלך.

האם תרגישו בנוח אם הייתם נכנסים לאתר סקירת מוצרים ומגלים שכל המוצרים שהוא סקר שייכים לחברה אחת? אני בטוח שתחשוב שהאתר הזה קשור איכשהו לחברה הזו או חלק ממסעות הפרסום השיווקיים שלהם.

לְפִיכָך; כדי להימנע ממלכודת ההטיה, בחר תמיד במוצרים המיוצרים על ידי חברות שונות והפעל את מערכת ההערכה שלך בצורה ברורה ומפורשת על כל המוצרים.

8. הוסף סיכום של תהליך ההערכה.

ישנם מוצרים שדורשים מספר עצום של מילים להערכה מלאה. כבעל אתר, אל תצפה מהמשתמש לקרוא את כל מה שאתה כותב על המוצר. ייתכן שהם מעוניינים רק לדעת את דעתך הסופית.

לכן, הקפד לכתוב סיכום פשוט המסביר את ההערכה הסופית שלך לגבי המוצר בסוף כל סקירה. כך, הביקורת מתאימה למשתמש שרוצה לקרוא את כל מה שכתבת עליה, ומתאימה למשתמש שרק מחפש את דעתך הסופית.

שימו לב שדעתכם הסופית שנכתבה בתקציר עשויה לעורר אותם לחזור ולקרוא את כל מה שכתבתם על המוצר, אך לא סביר שיקרה ההפך.

9. הוסף סעיף מיוחד המסביר את היתרונות והחסרונות של המוצר בסוף כל סקירה.

בהמשך לנקודה הקודמת, על מנת לסכם את דעתך בצורה מדויקת ומאורגנת, ניתן להשתמש בשיטת אזכור היתרונות והחסרונות של המוצר.

זוהי שיטת פינוי קלה ויעילה, וכמשתמש אני תמיד מחפש אותה בכל הביקורות של המוצרים שאני רוצה לקנות, כי זו הדרך המהירה ביותר עבורי לקבוע אם מוצר מתאים לי.

אם המוצר חורג מהמגבלות הפיננסיות שלי, או שאינו מכיל את התכונות הבסיסיות שאני צריך במוצר זה, אוותר עליו לחלוטין.

אתה עשוי לחשוב שסיכום או סעיף יתרונות וחסרונות עלול לפגוע בקהל קוראי הביקורות שלך, אבל זה לא נכון. זה רק סיכום שימושי עבור המשתמש, שגם אם הוא לא יקרא את כל המאמר, לא ישכח שחסכת לו זמן ומאמץ בחיפוש אחר פגמים במוצר. הם יסתמכו על האתר שלך כדי לחפש ביקורות על מוצרים אחרים כי הם נהנו ממך.

10. ציינו מוצרים חלופיים.

זו נקודה שאני אישית מעדיף שתהיה בביקורות; יש מוצרים שקראתם עליהם בכתבה או שתיים חדשותיות באתר או בעמוד פייסבוק, ואתם חושבים שהם מתאימים לכם ובעלי כל הפיצ’רים שחיפשתם.

אבל כשקוראים את הביקורת שלו, מגלים שיש בו פגמים בלתי נסלחים, ועכשיו מתחילים לחפש אלטרנטיבה. אבל מה אם כסוקר אתה מספק המלצות למשתמש? האם זה לא יהיה נהדר עבור המשתמש?

המלצות אלו עשויות להתבסס על מחיר, המלצות למוצר אחר בעל תכונות זהות לזו שבסקירה אך ללא הפגמים הקטלניים, מוצר עשוי להיות יקר יותר אך מציע תכונות נוספות ופגמים נסבלים וכן הלאה.

11. עקוב אחר גישת הניסוי והטעייה.

עצה זו עשויה להיות שימושית בכל היבטי החיים, אך כאשר מדובר בניהול ויצירת אתר סקירת מוצר, כדאי לאמץ גישה זו בכל שלב, משלב היצירה הראשונית של האתר דרך שלב ההשקה ועד להשלמתו.

תמיד יש להטיל ספק ביעילות של כל צעד שאתה נוקט, להעריך אותו ולבחון את תוצאותיו. האם זה היה מוצלח? האם דחפת את האתר שלך לכיוון הנכון או שהוא בירידה? המהלך הצליח. מה אנחנו יכולים לעשות עכשיו? האם אתה צריך לבצע התאמות כלשהן או שמספיק לשמור את זה כך כדי לבצע את העבודה?

שימו לב שיש לכם עסק עם בני אדם, כלומר הדעות שלהם משתנות וסיפוקם יכול להיות לפעמים קשה. לכן, אל תדאג אם אתה נוקט בצעד לא מוצלח. אל תתייאשו והפכו אותו אם אפשר, או התחילו לשנות אותו עד שתגיעו למצב שמתאים לכם ולעוקבים שלכם.

12. עקוב אחר הביצועים המובילים בהערכת מוצרים ברחבי העולם.

כל תחום הערכת מוצר התחיל עם אדם בודד, בין אם דרך אתר אינטרנט מיוחד או ערוץ YouTube. הצלחתם עודדה רבים אחרים להיכנס לתחום, והיותם הראשונים להתחיל בו הפכה אותם לנקודת התייחסות עבורם לעקוב וללמוד ממנה.

עכשיו המצב קצת שונה. אין עוד קטגוריית מוצרים שאינה נבדקת או מוערכת. במילים אחרות, יש מספר רב של אנשים שהתחילו בתחום הזה לפניכם, והם הפכו למשאבים חינוכיים בחינם בתחום זה.

שימו לב שהיותם בתעשייה לזמן מה מעניקים להם יתרונות כמו ניסיון בהערכת מוצרים, קבלת מוצרים לפני שהם מגיעים לצרכן הממוצע וקבלת עותקים נדירים. למען האמת, כל זה הוא תוצאה של העבודה הקשה והמצוינות שלהם, מה שנותן לך סיבה נוספת לעקוב אחריהם כדי לראות מוצרים חדשים ובלעדיים.

הערה:  הימנע מהעתקה, חיקוי או ניסוח מחדש של תוכן של אנשים אחרים, אך יש לך סגנון משלך שהוא תוצאה של מחקר מעמיק במקורות רבים ועטוף בניסיון ובחזון שלך.

13. הוסף תוכן מגוון, לא רק ביקורות מוצרים.

מלבד ביקורות ודירוגי מוצרים, אתה יכול להוסיף תוכן אחר הקשור לאותה קטגוריית מוצרים כגון:

  •  מדריך למשתמש.
  •  סרטונים המסבירים כיצד להשתמש ולהתקין.
  •  מאמרים המציגים את החדשות האחרונות בתחום זה.
  •  טיפים כלליים לבחירת מוצרים בקטגוריית מחיר ספציפית.
  • מידע על מוצרים עתידיים וניתוח הפוטנציאל שלהם.

הרעיונות והטרנדים שבהם אתה יכול להשתמש כדי להוסיף תוכן נוסף לאתר שלך הם אינסופיים, מכיוון שאתה יכול להוסיף כל תוכן כל עוד הוא קשור לקטגוריית המוצרים שאתה מעריך.

14. ייעץ למשתמש אך אל תדחף אותו לקנות.

קבלת החלטת רכישה יכולה להיות קשה עבור אנשים מסוימים, ולדרבן את העוקבים שלך לקנות מוצר מסוים זה משהו שאסור לך לעשות. לא משנה כמה זה עשוי להיות לא מקצועי, ייתכן שזו לא ההחלטה הנכונה עבור כולם.

לכן, החלטת הרכישה צריכה לבוא אך ורק מהעוקבים עצמם. התפקיד שלך הוא להעריך את המוצר, והצעת עצות בדרך זו לא תאבד את האמינות שלך עם העוקבים שלך.

הערה:  על פי חוות דעת רבות של מומחים, ובהתאם לתקנות האינטרנט האירופיות החדשות (GDPR), עליך לציין שאתה משווק מוצרים אלו על בסיס שותפים, וכי רכישות דרכך יגרמו לך לקבל עמלות כספיות.

מַסְקָנָה

יצירת אתר ביקורת מוצרים זה כיף, אבל זה לא תמיד חייב להיות בעיקר בשביל להרוויח כסף, שכן זה יכול להפוך למטלה עם הזמן, מה שיכול להשפיע על איכותו.

תחשוב על זה כתחביב שאתה באמת אוהב. אתה אוהב את הקטגוריה הזו של מוצרים, אתה אוהב לדבר עליהם, ואתה רוצה להגיע למספר אנשים שמתעניינים בהם ולחלוק איתם את הידע שלך. עם הזמן והחזרות, תחדד את הניסיון שלך בהערכה ובסקירה של מוצרים. מבחינה פסיכולוגית, אתה נהנה ומועיל לאחרים.

לדעתך, מהי קטגוריית המוצרים המוערכת ביותר בעולם הערבי? האם אתה מעדיף ביקורות כתובות או חזותיות? נשמח לשמוע את המשוב שלך בתגובות.

اترك تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *

הצטרפו אלינו בטלגרם